Zoekt u een betrouwbare partij om uw plattegrond op de juiste wijze te laten maken? Dan bent u op goed adres!
Contact
  • floorplanner plattegrond voor funda
  • floorplanner plattegrond van woningen voor funda
  • floorplanner plattegrond laten maken door een professionele tekenbureau
  • 3d plattegrond woning renovatie
  • 3d plattegrond woning
  • mooie plattegrond rijwoning
  • 3d plattegrond woning renovatie

Uw woningplattegrond voor de advertentie op Funda snel laten maken?

Onze tekenbureau maakt verschillende soorten plattegronden. Het meest bekende en simpele middel om een plattegronden te maken is Floorplanner. Hiermee zetten de meeste makelaars de plattegronden op Funda tegen lage kosten.
Zulke plattegrondtekeningen van woningen zijn tegenwoordig bijna een soort standaard presentatiemiddel geworden op internet. Naast professionele fotografie is een goed getekende woningplattegrond zeker een belangrijke onderdeel van uw woningpresentatie.

Waarom laten makelaars Floorplanner plattegronden maken?

De meeste plattegonden op Funda zijn gemaakt in Floorplanner – een simpele online tool waarmee de woningplattegrond vrij snel in elkaar gezet wordt.
Floorplannerplattegrond is integreerbaar in Funda doormiddel van een FML-bestand. De woningen waar zulke plattegronden gemaakt zijn, laat Funda hoger scoren.
Uw potentiële koper krijgt een heldere overzicht van alle woninglagen (wat alleen met de foto’s niet mogelijk is). Hij ziet hoe groot de kamers en ruimtes zijn en hoe ze ten opzichte van elkaar in de verdiepingen gesitueerd zijn.

Floorplannerplattegrond is tevens de goedkoopste van alle andere plattegrondsoorten.

Wat kost het om een floorplanner plattegrond te laten maken?

Floorplanner is voor iedereen toegankelijk. Mocht u daarvoor tijd en geduld hebben, kunt u uw plattegrond zelf online tekenen. Zelf tekenen is alleen aan te raden wanneer u dit puur als een hobbywerk doet, niet om kosten te besparen.
Aangezien zeer lage prijzen die professionele tekenbureaus hanteren voor floorplannerplattegronden, is het verstandig om dit werk uit te besteden. Zo een plattegrond zelf tekenen zal u minstens een paar uur de tijd kosten.
Bijna alle makelaars laten de fundaplattegronden maken door een professionele tekenbureau. De kosten beginnen al vanaf €25 excl. btw. en variëren zich afhankelijk van de woningsoort en configuratie. Er zijn heel veel specialisten die Floorplanner plattegronden maken. De kostenverschillen tussen deze tekenbureaus zijn niet groot.
Wij kunnen niet alle laagste prijs hanteren want wij concentreren zich wel op de kwaliteit. Het kan daarom zijn dat onze diensten een paar euro duurder uitvallen dan bij een andere partij.
In onze prijs is altijd een extra kwaliteitcontrole en 3d-model inbegrepen.

3D plattegrond van woningen in floorplanner

In Floorplanner bestaat een mogelijkheid om een (interactieve) 3d-versie te maken. Dit wordt een 3d-plattegrond genoemd. Het model wordt naar FML-bestand geexporteerd waarmee dat op Funda komt te staan.
De woningzoekende kan zo’n 3d plattegrond zelf draaien met zijn muis.
De 3d plattegrond van Floorplanner is niet hetzelfde als fotorealistische 3d plattegrond die wij leveren voor de nieuwbouwpresentaties.
De Flooplannerversie is veel eenvoudiger en wordt snel gemaakt. Bij het bestellen van 2D versie ontvangt u bij Choro de 3D-plattegrond kosteloos.
Hoeveel tijd kost het om een goede fundaplattegrond te maken? Normaal gesproken worden de plattegronden in twee dagen na ontvangst van de benodigde gegevens geleverd.
De snelheid is zeer afhankelijk van de drukte op het moment wanneer de opdracht komt. De kwaliteit van door u geleverde gegevens (opmetingen, foto’s) kan ook een rol spelen. Hoe beter en duidelijker uw materialen zijn, hoe sneller wij uw plattegrond kunnen maken.

Wilt u meer weten over de kosten van het van plattegronden?

Neem vrijblijvend contact met ons op