Choro 3D visualisatiebureau is gespecialiseerd in 3d visualisatie voor projectontwikkelaars, gemeenten, architecten en andere partijen die projecten willen presenteren. U ziet hier enkele voorbeelden van ons werk.
Contact
 • artist impression mooie tuin
 • 3d visualisatie woningwijk straatperspectief
 • 3d architectuur visualisatie flatwoning bij het park
 • mooie rietdak villa visualisatie
 • artist impression vrijstaande woning
 • vrijstaand huis 3d visualisatie straatzijde
 • artist impression tuin met zwembad
 • mooie tuin met zwembad avondimpressie
 • artist impression tuin
 • artist-impression-ooghoogteperspectief-tweekapper-min
 • 3d-visualisatie-architectuur-artist-impression
 • groothuis-bouw-mooie-villa-rietdak-artist-impression-min
 • artist-impression-vrijstaande-woning-straatzijde -min
 • artist-impression-vrijstaande-woning-voorzijde-min
 • artist-impression-tuin-met-zwembad-min
 • artist-impression-tuin-met-zwembad-avondimpressie-min
 

3D Exterieurimpressie of architectuurvisualisatie

Heeft u voor uw project een mooie tot de verbeelding sprekende presentatie nodig? Wilt u een project overtuigend presenteren aan het grote publiek of aan een specifieke opdrachtgever?
Wij helpen u graag om de kwaliteiten en de pluspunten van uw onroerend goed of project onder de aandacht te brengen om de potentiële koper daarmee te overtuigen.
Wij zijn een van de beste specialisten in Nederland op het gebied van 3d presentatie en dat voor betaalbare prijzen. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van onze portfolio.
Architectuur visualisatie is een apart genre computer graphics, dat speciaal gericht is op de driedimensionale weergave van architectuur in de vorm van indrukwekkende en in de regel fotorealistische plaatjes (renderings). Het tekenen van de buitenkant van gebouwen heet exterieur visualisatie of artist impression. Dat zijn tamelijk brede begrippen die we hieronder nader zullen toelichten.

Exterieur visualisatie kan men indelen in verschillende typen:

 1. Overzicht van een gebouw.

  Binnen het kader van de afbeelding wordt het gebouw in zijn geheel getoond, vanuit het meest voordelige gezichtspunt. De prijzen kunnen verschillen, afhankelijk van de complexiteit van het object en van de specifieke wensen van de opdrachtgever.
 2. Straatperspectief.

  Dat is een uitbreiding van de hierboven genoemde methode. Zoals de naam al aangeeft, is dat een afbeelding met een camerastandpunt vanaf de straat. Een aantal huizen naast elkaar vallen binnen het kader van de afbeelding, waarop een gedeelte van de straat is te zien. Zo’n weergave kan meerwaarde hebben als er een rij huizen wordt gebouwd of u wilt laten zien hoe nieuwbouw in de omgeving zal passen.
  In het algemeen kan gesteld worden dat zo’n artist impression in straatperspectief iets duurder uitvalt, omdat de omgeving van het gebouw ook uitgewerkt moet worden, wat logischerwijs de prijs omhoog trekt.
  Voor het afbeelden van omringende gebouwen of van een gedeelte van de straat kunnen deze allemaal als 3d modellen getekend worden, maar ook kan een fotomontage worden toegepast: een 3d tekening van een object kan geplaatst worden op een bestaande foto.
 3. Vogelvluchtperspectief.

  De term geeft aan dat dit een overzicht is van een object van bovenaf.
  Een vogelvluchtperspectiefvisualisatie wordt meestal niet gebruikt voor het afbeelden van één enkel gebouw (hoewel dat ook mogelijk is), maar voor meer omvangrijke objecten.
  Hele stedenbouwkundige projecten kunnen in vogelvlucht worden gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld een artist impression van een woonwijk.
 4. Exterieur Close-Up.

  Soms is het nodig om een leuk detail van een project te laten zien. Dat kan bijvoorbeeld een detail van de facade zijn, een balkon, een terras of een ander onderdeel van een gebouw.
  Een Exterieur Close-Up wordt zelden als enige afbeelding besteld, meestal wordt het gebruikt als toevoeging bij een serie van overzichten.

Welk soort van exterieurvisualisatie het meest past voor uw project? Dat moet per geval bekeken worden. Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van verschillende soorten architectonische projecten en we helpen u graag om de meest passende oplossing voor u te vinden.
Neemt u contact met ons op en vraag om een vrijblijvende offerte!