Wilt u een mooie plattegrond laten maken voor de promotie van uw vastgoed? Choro 3D tekenbureau maakt uw plattegrond snel en betaalbaar. Wat zijn de kosten? Neem vrijblijvend contact en we vertellen u graag hoe dat werkt.
Contact
 • 3d plattegrond villa
 • mooie 2,5D plattegrond woning tuin met vlonder.jpg
 • 2d plattegrond woning tekenen
 • ingekleurde sfeerplattegrond woning
 • sfeerplattegrong woning voorbeeld
 • plattegrond woning voor funda
 • 2d plattegrond maken voor funda
 • fotorealistische 2,5d plattegrond presentatie woning
 • 3d plattegrond
 • 2d plattegrond
 • sfeerplattegrond
 • sfeerplattegrond
 • funda plattegrond
 • plattegrond tekenen
 • plattegrond 2,5d

Een mooie plattegrond tekening laten maken?

U kunt uw onroerend goed met eenvoudige middelen voor een voordelige prijs presenteren door middel van een mooi uitgevoerde plattegrond. Een plattegrondtekening van ons tekenbureau is niet alleen overzichtelijk voor uw koper, maar maakt ook een prettige indruk op uw koper. U weet ongetwijfeld dat het vooral positieve emoties zijn, die de doorslag geven bij het nemen van een beslissing die gunstig voor u uitvalt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons, laat uw plattegrond maken door een professionele visualisatie studio!

Er zijn verschillende soorten plattegronden:

Ingekleurde plattegronden of sfeerplattegronden

Vanwege enorme populariteit in bijvoorbeeld de woningbrochure zijn de ingekleurde plattegronden goed bekend bij communicatiebureaus. Het maken van ingekleurde plattegrond besteden we bij ons tekenbureau uit.
Vooral door de snellere leveringstijd en lagere kosten worden de sfeerplattegronden in nieuwbouwprojecten vaak in grote hoeveelheden gemaakt.
Ingekleurde sfeerplattegronden zijn mooi, simpel, informatief en daarom is aan te raden voor uw reclamecampagne.
>>> Bekijk meer voorbeelden van ingekleurde plattegronden. >>>

2D plattegrond

Een tweedimensionale plattegrond is de meest eenvoudige en voordelige vorm van vastgoedvisualisatie. Zo’n plattegrond heeft niet alleen een hoog informatiegehalte, maar is ook gemakkelijk uit te voeren en ziet er stijlvol uit. Deze plattegronden zijn uitgevoerd met behulp van computerprogramma’s maar zien eruit als handgemaakte technische tekeningen. Ze worden vooral voor de nieuwbouw gebruikt voor het presenteren van woningen in brochures en op websites.

Floorplanner plattegrond

Deze plattegronden worden getekend met behulp van een speciaal programma, Floorplanner en kunnen zowel in 2D als in 3D uitgevoerd worden. Met behulp van Floorplanner kan fml-bestand gecreëerd worden dat geschikt is om op onroerend goed websites te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Funda.nl
Het is de meest voordelige en daarom meest gebruikte manier van presenteren van plattegronden. De prijs voor een dergelijke plattegrond begint al vanaf €22,50 en de uitvoering duurt normaal gesproken één a twee dagen.

2,5D plattegrond

Een twee-en-een-halfdimensionale plattegrond is een meer arbeidsintensieve uitvoering. Het is een fotorealistische weergave van bovenaf gezien. 2,5D plattegronden maken we meestal voor verkoopbrochure of de website van nieuwbouwprojecten. Deze plattegrond heeft een meer luxe uitstraling en word vaak besteld voor nieuwbouwwoningen van het duurdere segment. Zacht schaduwwerk maakt het plaatje levendiger en dient als eyecatcher van uw brochure.

3D plattegrond

Een driedimensionale plattegrond is de meest arbeidsintensieve en kostbare manier om een plattegrond visualisatie uit te voeren. Het is verstandig om deze vorm te gebruiken voor de verkoop van onroerend goed in het hogere prijssegment (denk bijvoorbeeld aan de weergave van het interieur van een penthouse) wanneer u te maken heeft met kopers die gewend zijn om alleen het beste te krijgen.

Het maken van een goede plattegrond visualisatie is onmisbaar en zeer belangrijk bij de verkoop van onroerend goed. Een plattegrond is vandaag de dag voor makelaars in de praktijk een standaard onderdeel geworden van de presentatie van een woning.
Welk manier van presenteren u ook kiest, wij voeren uw opdracht gegarandeerd uit met zeer hoge kwaliteit en binnen een kort tijdsbestek.